Delorge Globachem Claes Tongeren Impermo Delorge Stas Vanhees Claes Tongeren Impermo Foets Peeters Claes NNC MTS vervoer Claes Tongeren CIBB Delorge Wintmolders MTS vervoer

HET HOOFDKWARTIER VAN MTS 

‘Sterk in staal en beton’, zo luidt onze slogan. Een slogan die perfect weerspiegeld wordt in ons eigen bedrijfsgebouw.

Buiten

Onze 120 meter lange siergevel, opgetrokken in wit beton, valt op door zijn lichte lijnenstructuur en subtiele glaspartij. Het kantoor en de werkhuizen vormen één geheel. In de burelen huist het omkaderend personeel, de productieruimte is voorbehouden voor de assemblage van betonelementen en metaalconstructies. Ontwerp en uitvoering gebundeld, met één doel voor ogen: bouwen voor vandaag en morgen.

Binnen

Binnen staan de betongrijze wanden in contrast met de witte geschilderde muren. De afwerking is minimalistisch, maar met oog voor detail. Strak, maar ook kleurrijk. Blauwe ledlijnen lopen kruiselings doorheen de vloer. Door de gangen van de kantoorruimte loopt een roodbruine troffelvloer, robuust en makkelijk in onderhoud. Het kleurenpallet bestaat uit wit, grijs, zwart en bruin.

Hoge isolatiewaarden, een lucht-waterwarmtepomp, zonnepanelen,…  het MTS-hoofdkwartier is een toonzaal op zichzelf, waar je kennis kan maken met de nieuwste technieken.

 

Wenst u meer informatie? Contacteer ons dan vrijblijvend op het telefoonnummer 011/480 380 of mail ons via info@mts-systems.be.