GESCHIEDENIS 

MTS Systems, een afkorting van Metaalbouw Truyens Sint-Truiden, werd opgericht in 1989. Ruddi Truyens stampte de zaak eigenhandig uit de grond, samen met zijn vader. In ons familiebedrijf gaan deskundigheid en klantvriendelijkheid van bij het begin hand in hand.

In 2000 kwam An Van Vossole het bedrijf versterken. 2006 was een volgende sleuteldatum: An stapte mee in de zaak en leidt sindsdien samen met Ruddi MTS in goede handen.

Wie MTS zegt, zegt persoonlijke betrokkenheid. De zaakvoerders volgen hoogstpersoonlijk uw dossier op: Ruddi verzorgt de klantencontacten, An ontfermt zich over de opmaak van de offertes. Dit persoonlijke engagement vertaalt zich in het geleverde werk: beton en staalconstructies, met hart en ziel gemaakt.

Na verloop van tijd kreeg MTS te kampen met nijpend plaatsgebrek, een gevolg van de groei van het bedrijf. Daarom besloten Ruddi en An het oorspronkelijke bedrijfsgebouw op industrieterrein Schurhovenveld in te ruilen voor een nieuwe stek op het industrieterrein van Brustem. In 2012 namen we definitief onze intrek in Brustem. Een veelbelovend begin van een nieuw hoofdstuk!